Kuqeblutë, ashtu siç ishte paralajmëruar, kanë vijuar edhe sot me analizën e ndeshjes së humbu...

Pasditen e sotme ekipi i Vllaznise ka zhvilluar analizen e zakonshme te ndeshjes se rradhes, asaj me...

Vllaznia B do të marrë pjesë në kategorinë e dytë të futbollit shqiptar në sezonin e ri. Eki...

Pavarësisht ndeshjeve të ekipeve kombëtare, Vllaznia ka vijuar me punën e saj dhe përgatitjet p...

BC Vllaznia is a professional basketball team based in Shkodër, Albania. The club is one of the major players in Albania, having won 9 leagues, 12 cups and one supercup. The club, founded in 1919, is one of the oldest ones in the country.[1]

Ekipet e Akademisë Vllaznisë kanë vijuar me rezultatet e tyre pozitive edhe në ndeshjet e javës...

Join the European football family today! Get involved with games, competitions and much more.